Solnedgång i Roslagen

Posted on Posted in Europa, Sverige

Stockholms skärgård. En plats så berömd, men för mig ändå relativt obesökt. Visst har jag varit uppe i Roslagen någon gång tidigare, visst har jag åkt färja från Frihamnen till de baltiska länderna. Men ändå, det är verkligen en plats jag skulle vilja utforska mer. Extra sugen blev jag efter att ha spenderat 24 timmar på Väddö utanför Norrtälje i helgen, och kommit hem med de här bilderna. Solnedgångar vid havet är något alldeles extra – och man behöver verkligen inte åka till exotiska stränder i Karibien eller Sydostasien för att upptäcka dem. Ibland räcker det med en bussresa till Roslagen. 

Sverigesemester på gång – hitta inspiration här

Följ Swedish Explorer på sociala medier

INSTAGRAM

FACEBOOK

YOUTUBE

Alla bilder är tagna med min iPhone 5s.

2 thoughts on “Solnedgång i Roslagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *