Min bästa bild: Morro Bay

Posted on Posted in Nordamerika, USA

Medan resten av familjen står och handlar Jelly Beans i en godisaffär beundrar jag ett par krabblådor. Om det nu ens är krabblådor. Egentligen har jag faktiskt ingen aning, men krabbor är min bästa, okunniga, gissning. Den amerikanska västkustssolen ligger mjukt på Stilla Havet, som i den här stunden verkligen lever upp till sitt namn. I bakgrunden bildar en kran både en färgkontrast mot himlen och en mänsklig kontrast mot naturen.

Highway 1 är en av världens främsta roadtrips – läs mina inlägg här

Vattnet som skickas genom lådorna glimrar i den varma solnedgången. När fiskmåsen sedan landar på räcket är allt upplagt för en bild. En glimt av det riktiga USA. Likväl en bild av USA för turister som mig. Ett ögonblick i den amerikanska västkuststad Morro Bay är. En stad mer eller mindre är beroende av sina krabblådor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *