Gyllene timmen i Aten

Posted on Posted in Europa, Grekland

Alla som har någon erfarenhet av fotografering vet förmodligen att den bästa tiden att fotografera är under den ”gyllene timmen”, alltså timmen efter alternativt timmen innan soluppgång respektive solnedgång. Då är ljuset som mjukast, vilket passar bra överallt – men faktum är att Aten passar extra bra med all den marmor som finns i staden. I solnedgången lyser Akropolis upp i en mjukt röd färg.

Med det i eftertanke gav jag mig, med kameran i högsta hugg, ut på gatorna under min sista kväll i den grekiska huvudstaden för att fånga just den gyllene timmen. Och i mina ögon var det i alla fall värt det!

Läs gärna min City Guide om Aten för mer information om den grekiska huvudstaden

Följ Swedish Explorer på sociala medier

INSTAGRAM

FACEBOOK

YOUTUBE

dsc_0039dsc_0061dsc_0111dsc_0116dsc_0143dsc_0173dsc_0183dsc_0170dsc_0133dsc_0112

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *