Vinter i Stockholm

Posted on Posted in Europa, Sverige

Stockholm – är det världens vackraste huvudstad? Oavsett vilket är staden väldigt vacker – inte minst på vintern när isen ligger, mer eller mindre, tät över Mälaren! Även om det är kallt i luften är det väl värt att spendera någon timme på att bara promenera genom de olika stadsdelarna. Allt ifrån Gamla Stan, Kungsholmen, Riddarholmen och Söder bjuder på sin egen arkitektur och historia – med sina egna vyer över de andra stadsdelarna.

Häromdagen gav jag mig ut i vår huvudstad med kameran i högsta högg. Förutom vinter-bilderna som du hittar här nedan gjorde jag även en liten kort video!

Följ Swedish Explorer på sociala medier

INSTAGRAM

FACEBOOK

YOUTUBE

Stockholm

3 thoughts on “Vinter i Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *